ΔΙΑΡΡΟΗ: Τεράστια καθυστέρηση για το Suicide Squad: Kill The Justice League παιχνίδι

Η Rocksteady χρειάζεται περισσότερο χρόνο
02 Φεβρουαρίου 2022 20:09
ΔΙΑΡΡΟΗ: Τεράστια καθυστέρηση για το Suicide Squad: Kill The Justice League παιχνίδι

Δυστυχώς οι παίκτες που ανυπομονούσαν για το Suicide Squad: Kill The Justice League παιχνίδι της Rocksteady φαίνεται πως θα χρειαστεί να οπλιστούν με αρκετή υπομονή.

Αναλυτικότερα, ο τρομερά έμπιστος ρεπόρτερ του Bloomberg, Jason Schreier, έκανε γνωστό πως ο τίτλος αναβάλλεται για το 2023. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως το Suicide Squad: Kill The Justice League θα κυκλοφορούσε κάποια στιγμή το 2022, αλλά δεν ξέραμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Τελικά η Rocksteady χρειάζεται περισσότερο χρόνο και ανανεώνει το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πιο πρόσφατο βασικό project του στούντιο ήταν το Batman: Arkham Knight, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015.

Για την ιστορία, το Suicide Squad: Kill the Justice League θα έχει open world δομή, με δυνατότητα για co-op, και θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν των Batman: Arkham τίτλων.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Το Suicide Squad: Kill the Justice League βρίσκεται υπό ανάπτυξη μόνο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και για τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S. Παρακάτω θα βρείτε το πιο πρόσφατο trailer του.