Battlefield 2042: Αναβολή για την πρώτη σεζόν – Η DICE θα φέρει πρώτα τα βασικά

Αποκάλυψε μόλις τα μελλοντικά της πλάνα
01 Φεβρουαρίου 2022 22:52
Battlefield 2042: Αναβολή για την πρώτη σεζόν – Η DICE θα φέρει πρώτα τα βασικά

Τα κακά μαντάτα για το Battlefield 2042 φαίνεται πως συνεχίζονται, αφού η πρώτη του σεζόν μόλις αναβλήθηκε, με την EA να υπόσχεται αποζημιώσεις για τους παίκτες. Συγκεκριμένα, η DICE άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της, αποκαλύπτοντας πως εστιάζει πλέον τις προσπάθειές της στα διάφορα βασικά χαρακτηριστικά που ζητά η κοινότητα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η πρώτη σεζόν του παιχνιδιού αναβλήθηκε περίπου τρεις μήνες και πλέον αναμένεται να καταφθάσει το καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό και όχι μόνο, η EA θα αποζημιώσει όσους αγόρασαν την Gold ή την Ultimate έκδοση του παιχνιδιού, δίνοντάς τους ένα αποκλειστικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει ένα Specialist skin, skins για όπλα και οχήματα, ένα melee όπλο και ένα player card.

Όσον αφορά το περιεχόμενο που θα έρθει στο παιχνίδι, η DICE ανακοίνωσε πως έχει στρέψει την προσοχή της στα βασικά και έτσι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το Scoreboard που ακόμη απουσιάζει, Voice Chat για όλες τις πλατφόρμες και προφίλ για τους παίκτες.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων το στούντιο δήλωσε:

Περιμένατε υπομονετικά να ακούσετε από εμάς σχετικά με το τι σκοπεύουμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα του Battlefield 2042 που μας έχετε επισημάνει και για την κατεύθυνση που μπορείτε να περιμένετε μέσα στους επόμενους μήνες.

Σήμερα επιβεβαιώνουμε τη δέσμευση της ομάδας μας να φέρει το παιχνίδι στα υψηλά πρότυπα που όλοι έχουμε για το franchise.

Παρακάτω θα βρείτε ολόκληρο το μήνυμα της ομάδας προς την κοινότητα του παιχνιδιού.