Πιθανή "βόμβα" από την Pokimane – Θα εγκαταλείψει το Twitch;

Η streaming πλατφόρμα ίσως χάσει ένα τεράστιο όνομα
01 Φεβρουαρίου 2022 18:53
Πιθανή "βόμβα" από την Pokimane – Θα εγκαταλείψει το Twitch;

Με 8.9 εκατομμύρια ακόλουθους, η Imane ‘pokimane’ Anys συγκαταλέγεται μέσα στα δέκα μεγαλύτερα κανάλια του Twitch γενικότερα, ενώ είναι με διαφορά η δημοφιλέστερη γυναίκα streamer της πλατφόρμας.

Παρ’ όλα αυτά, η πασίγνωστη streamer άφησε τώρα ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, μέσα από μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Imane τόνισε:

Μετά από δύο τρελά χρονιά, το συμβόλαιό μου με το Twitch τελειώνει σήμερα.

Θα τα πούμε στις 8 Φεβρουαρίου για το επόμενο κεφάλαιο. Πολλή αγάπη σε όλους σας.

Ακολουθεί το σχετικό tweet.

Όπως προκύπτει από την παραπάνω δημοσίευση, η Pokimane θα αποκαλύψει τα μελλοντικά της σχέδια στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η φρασεολογία που χρησιμοποιεί, βέβαια, μοιάζει με τις ανακοινώσεις αντίστοιχων streamers, όταν έκαναν τη μετάβαση από το Twitch στο YouTube ή το Facebook Gaming. Επομένως, είναι πολύ πιθανό η Pokimane να αφήσει στο παρελθόν της το μωβ σίτε και να μεταφέρει σε κάποια άλλη πλατφόρμα τα live streams της.

Φυσικά, υπάρχει και το ενδεχόμενο η streamer να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Twitch για ένα νέο χρονικό διάστημα ή ακόμη και το ακραίο σενάριο να σχεδιάζει κάτι εντελώς διαφορετικό για το μέλλον της.

Το τι ακριβώς σχεδιάζει θα το μάθουμε σε μερικά εικοσιτετράωρα.