Δείτε το Mourne Castle σε όλο του το μεγαλείο στα νέα gameplay πλάνα του Elden Ring

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
30 Ιανουαρίου 2022 12:22
Δείτε το Mourne Castle σε όλο του το μεγαλείο στα νέα gameplay πλάνα του Elden Ring

Μετράμε πλέον αντίστροφα μέχρι την κυκλοφορία του Elden Ring, το οποίο αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον Φεβρουάριο και μόλις κυκλοφόρησαν νέα gameplay πλάνα. Συγκεκριμένα, μέσα από το Game Informer ήρθε ένα νέο βίντεο των πέντε λεπτών που μας παρουσιάζει το Mourne Castle, ένα από τα πολλά mini dungeons του παιχνιδιού της FromSoftware.

Όπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι θα περιέχει πολλά mini-dungeons όπως κατακόμβες και σπηλιές, τα οποία θα μπορείτε να εξερευνήσετε και να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας. Σε αυτά, φυσικά, θα υπάρχουν και bosses, όπως είναι ο τεράστιος γίγαντας έξω από το κάστρο, που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Ο Miyazaki μίλησε πρόσφατα για τη δυσκολία του παιχνιδιού, ενώ μάθαμε και τις ώρες που χρειάζεται για να το ολοκληρώσει κάποιος.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για τη νέα επική περιπέτεια που ετοιμάζουν οι δημιουργοί των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro. Συγκεκριμένα, ο αινιγματικός τίτλος της FromSoftware έρχεται με επικεφαλής τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki, ο οποίος όμως έχει ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τον συγγραφέα George R. R. Martin, γνωστό για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά Game of Thrones.

Το Elden Ring αναμένεται για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Φεβρουαρίου 2022.