Θυμάστε το battle royale της Ubisoft; Κλείνει για πάντα σε λίγες εβδομάδες

Πέφτει η αυλαία για το Hyper Scape
29 Ιανουαρίου 2022 12:26
Θυμάστε το battle royale της Ubisoft; Κλείνει για πάντα σε λίγες εβδομάδες

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, η Ubisoft είχε κυκλοφόρησε τη δική της πρώτη battle royale απόπειρα τον Αύγουστο του 2020. Ο λόγος γίνεται για το free-to-play Hyper Scape, το οποίο είχε λάβει αρχικά μικτές αντιδράσεις, με πολλούς να το αποκαλούν έξυπνο και άλλους να το χαρακτηρίζουν generic.

Μόλις τρεις μήνες μετά την αρχική του beta που κυκλοφόρησε μόνο για το PC, η Ubisoft ανακοίνωσε μια ριζική ανανέωση για να μπορέσει το παιχνίδι να προσφέρει το "μέγιστο των δυνατοτήτων" του. Τελικά, μετά από τρεις σεζόν και λιγοστά updates, αφού μέχρι και ο Twitter λογαριασμό τους σταμάτησε από το Μάιο να είναι ενεργός, το Hyper Scape θα κλείσει.

Αναλυτικότερα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Ubisoft τονίζει:

Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουμε την ανάπτυξη του Hyper Scape και να κλείσουμε το παιχνίδι στις 28 Απριλίου. Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε μια “vertical”, “close-quarters”, και “fast-paced” εμπειρία και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την κοινότητα που μας ακολούθησε σε αυτό το ταξίδι. Θα πάρουμε μαθήματα από αυτό το παιχνίδι για τα μελλοντικά μας projects.

Στην κοινότητα του Hyper Scape, σας ευχαριστούμε για το πάθος και την αφοσίωσή σας!

Τίτλοι τέλους, λοιπόν, για το battle royale πείραμα της γαλλικής εταιρίας. Ομολογουμένως ήταν μια κίνηση που αργά ή γρήγορα ήταν αναμενόμενο πως θα συμβεί, μιας και το παιχνίδι δεν κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών.

Πλέον η Ubisoft ποντάρει στο Tom Clancy's Ghost Recon Frontline, το νέο της free to play battle royale που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει πέρυσι τον Οκτώβριο, αλλά αναβλήθηκε.