Έρχεται το Mortal Kombat 12; Το διαγραμμένο tweet που άναψε φωτιές!

Αποκαλύφθηκε κατά λάθος
29 Ιανουαρίου 2022 11:00
Έρχεται το Mortal Kombat 12; Το διαγραμμένο tweet που άναψε φωτιές!

Όπως φαίνεται, το Mortal Kombat 12 είναι υπό ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι αποκαλύφθηκε κατά λάθος μέσα από μια δημοσίευση ενός developer της NetherRealm, η οποία ανέβηκε….και κατέβηκε αμέσως.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο senior production manager του στούντιο, Jonathan Andersen, ανάρτησε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στον Twitter, μέσα από την οποία ήθελε να δείξει διάφορα retro posters από τις arcade καμπίνες της σειράς. Ωστόσο, άθελά του φάνηκε και η επιφάνεια εργασίας του, στην οποία υπάρχει ένα εικονίδιο με τίτλο: “MK12_Mast…”.

Περίπου δέκα λεπτά μετά, ο Andersen κατάλαβε το λάθος του και έσβησε αμέσως το tweet. Βέβαια, δέκα λεπτά είναι μια αιωνιότητα στο internet και φυσικά ήταν αρκετά για να πιάσει η κοινότητα τους μεγεθυντικούς φακούς. Οι χρήστες του Reddit κράτησαν φυσικά τη φωτογραφία, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το επόμενο fighting παιχνίδι της NetherRealm θα είναι το Mortal Kombat 12 και όχι το Injustice 3.

Για την ιστορία, το 11ο κεφάλαιο της σειράς είχε κυκλοφορήσει αρχικά τον Απρίλιο του 2019, οπότε αυτό σημαίνει πως το sequel έχει αυτή τη στιγμή περίπου τρία χρόνια ανάπτυξης.