ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Crysis 4 είναι γεγονός – Δείτε το πρώτο βίντεο

Can it run Crysis?
26 Ιανουαρίου 2022 14:45
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Crysis 4 είναι γεγονός – Δείτε το πρώτο βίντεο

Όπως φαίνεται, τα remasters που κυκλοφορήσαν του τελευταίους μήνες για την Crysis τριλογία ήθελαν να προετοιμάσουν το έδαφος, αφού μόλις ανακοινώθηκε το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς.

Ναι, το Crysis 4 είναι γεγονός! Βέβαια, η Crytek για την ώρα δεν του έχει δώσει κάποιο συγκεκριμένο όνομα, αποκαλώντας το απλώς «το 4ο κεφάλαιο του Crysis franchise».

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το πρώτο teaser trailer του παιχνιδιού μόλις δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας. Πρόκειται για ένα CGI βίντεο, το οποίο δε δείχνει πλάνα από το νέο παιχνίδι, αλλά κάτι πολύ οικείο. Ο λόγος γίνεται για τη νανοτεχολογία που βρίσκεται στον πυρήνα του gameplay, αλλάζοντας τις ιδιότητες της στολής του παίκτη και όχι μόνο. Μάλιστα, σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται το κράνος του πρωταγωνιστή πεσμένο στο έδαφος, σε ένα κατεστραμμένο σκηνικό.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω teaser μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε για ποιες πλατφόρμες θα ισχύει το «Can it run Crysis?». Το πιθανότερο είναι πως έχουμε να κάνουμε με μια next-gen εμπειρία για τα PS5, Xbox Series X|S και PC, αλλά αυτό μένει να το επιβεβαιώσει η ίδια η Crytek στο μέλλον.

Ομοίως, ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Crysis 4 γνωστοποιήθηκε. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οποιαδήποτε νέα πληροφορία.

Tags: