Το Halo Infinite έκανε το μεγαλύτερο launch στην ιστορία της σειράς

Ξεπέρασε τους 20 εκατομμύρια παίκτες η νέα περιπέτεια του Master Chief
26 Ιανουαρίου 2022 09:49
Το Halo Infinite έκανε το μεγαλύτερο launch στην ιστορία της σειράς

Με περισσότερους από 20 εκατομμύρια παίκτες από την κυκλοφορία του, το Halo Infinite έσπασε ένα τεράστιο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε πριν λίγες ώρες η Microsoft και η 343 Industries, το launch του Halo Infinite ήταν το καλύτερο στην ιστορία της σειράς, με περισσότερους από 20 εκατομμύρια παίκτες.

Η 343, μέσα από το Twitter, ευχαρίστησε πολύ τους fans που την εμπιστεύτηκαν και που έπαιξαν τη νέα μεγάλη περιπέτεια του Master Chief. Αυτά τα νέα ήρθαν κατά τη διάρκεια των οικονομικών αποτελεσμάτων της Microsoft που πραγματοποιήθηκε εχθές.

Σύμφωνα με τη Microsoft, η εταιρεία σημείωσε τεράστια κέρδη την περασμένη εορταστική περίοδο, με τα έσοδά της από τις υπηρεσίες της να αυξάνονται κατά 10% από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο.

Αυτοί οι αριθμοί επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από την κυκλοφορία του Halo Infinite και του Forza Horizon 5, τα οποία έχουν οδηγήσει σε αυξημένες πωλήσεις τις κονσόλες της εταιρίας, καθώς και τις συνδρομές του Xbox Game Pass.

Αξίζει να αναφερθεί, πως και το Forza Horizon 5 έχει ξεπεράσει πλέον τους 18 εκατομμύρια παίκτες από την κυκλοφορία του.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.