Πρώτα gameplay πλάνα από το Life is Strange: Remastered Collection

Τον Φεβρουάριο η κυκλοφορία του παιχνιδιού
25 Ιανουαρίου 2022 21:59
Πρώτα gameplay πλάνα από το Life is Strange: Remastered Collection

Η Square Enix ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Life is Strange Remastered Collection και γι’ αυτό το λόγο έδωσε δύο ολοκαίνουργια βίντεο στα φώτα της δημοσιότητας για να μας δείξει τις διαφορές, καθώς και gameplay πλάνα.

Στο πρώτο βίντεο πρόκειται να παρακολουθήσετε το επίσημο gameplay υλικό από τον πρώτο τίτλο, ενώ στο 2ο βίντεο, η εταιρία μάς παρουσιάζει τις διαφορές με την αρχική έκδοση του 2015. Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή η συλλογή περιέχει το Life is Strange και το prequel Life is Strange: Before the Storm.

Για την ιστορία, το Life is Strange Remastered υπόσχεται αξιοσημείωτες βελτιώσεις για τους χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα των δύο παιχνιδιών, καθώς και γενικές αλλαγές στη μηχανή γραφικών, όπως καλύτερο σύστημα φωτισμού. Παράλληλα, το πρώτο Life is Strange θα εμπλουτιστεί και με πλήρως motion captured animations για τις εκφράσεις των προσώπων των χαρακτήρων.

Το Life is Strange Remastered θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox και PlayStation κονσόλες την 1η Φεβρουαρίου. Ωστόσο η έκδοση του Nintendo Switch θα έρθει αργότερα μέσα στο έτος. Δείτε τα νέα gameplay πλάνα στον player που ακολουθεί.