Η 12η σεζόν του Apex Legends έρχεται και αυτή είναι η νέα χαρακτήρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε την Mad Maggie
25 Ιανουαρίου 2022 11:15
Η 12η σεζόν του Apex Legends έρχεται και αυτή είναι η νέα χαρακτήρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη του Apex Legends, η Respawn Entertainment αποκάλυψε τώρα τις πρώτες πληροφορίες για την 12η σεζόν του.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι παίκτες του εξαιρετικά δημοφιλούς battle royale μπορούν να περιμένουν τη νέα σεζόν περιεχόμενου στις 8 Φεβρουαρίου. Αυτή θα ονομάζεται ‘Defiance’ και όπως είναι πλέον καθιερωμένο θα προσθέσει στο ρόστερ έναν καινούργιο χαρακτήρα που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Αναλυτικότερα, στις αρένες του Apex θα έρθει η Mad Maggie, μια εγκληματίας που έρχεται αντιμέτωπη με τις πράξεις της, όπως μπορείτε να δείτε μέσα από το lore βίντεο που ακολουθεί.

Πέρα από την Maggie, στις πρώτες εβδομάδες της νέας σεζόν οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν και ένα νέο limited-time mode, το οποίο θα ονομάζεται Control. Σε αυτό δύο ομάδες των εννέα θα πρέπει να παλέψουν για να κρατήσουν διάφορα σημεία στο χάρτη, με άπειρα respawns.

Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης άφησε να εννοηθεί πως θα δούμε και αξιοσημείωτες αλλαγές στον χάρτη Olympus, ωστόσο για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Apex Legends είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC μέσω Origin και Steam.