Πόσες ώρες χρειάζεται για να ολοκληρώσετε το Elden Ring; Τώρα ξέρουμε

Το αποκάλυψε ο παραγωγός
24 Ιανουαρίου 2022 17:44
Πόσες ώρες χρειάζεται για να ολοκληρώσετε το Elden Ring; Τώρα ξέρουμε

Πριν λίγο σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως το Elden Ring της FromSoftware έγινε χρυσό, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα το πάρετε στα χέρια σας και δεν πρόκειται να καθυστερήσει ξανά. Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, πάλι από το Taipei Game Show 2022, που αφορά στη διάρκεια του τίτλου.

Συγκεκριμένα, o producer, Yasuhiro Kitao είπε πως για να ολοκληρώσει κάποιος το Elden Ring, θα χρειαστεί περίπου 30 ώρες. Αυτός φυσικά ο αριθμός θα αλλάζει, ανάλογα με διάφορους παράγοντες που θα παίξουν ρόλο, καθώς και ποια διαδρομή θα διαλέξει ο παίκτης.

Αυτό θα διαφέρει σημαντικά και είναι ανάλογα τον παίκτη, αλλά όσον αφορά τους στόχους που είχαμε κατά την ανάπτυξη, το παιχνίδι θα μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 30 ώρες. Στο σύνολό του, ωστόσο, είναι τεράστιο και περιέχει πολλές περισσότερες ώρες παιχνιδιού. Αν μιλάμε όμως μόνο για την κύρια διαδρομή που θα κάνει ένας παίκτης, δε θα διαρκέσει πάνω από 30 ώρες.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για τη νέα επική περιπέτεια που ετοιμάζουν οι δημιουργοί των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro. Συγκεκριμένα, ο αινιγματικός τίτλος της FromSoftware έρχεται με επικεφαλής τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki, ο οποίος όμως έχει ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τον συγγραφέα George R. R. Martin, γνωστό για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά Game of Thrones.

Το Elden Ring αναμένεται για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Φεβρουαρίου 2022.