Το Elden Ring έγινε χρυσό!

Επίσημη ανακοίνωση από την FromSoftware
24 Ιανουαρίου 2022 17:22
Το Elden Ring έγινε χρυσό!

Η FromSoftware μέσα από το Taipei Game Show 2022 ανακοίνωσε επίσημα πως η ανάπτυξη του Elden Ring ολοκληρώθηκε και ο τίτλος "έγινε χρυσός". Αυτό σημαίνει πλην σαφώς ότι η διαδικασία παραγωγής των retail αντιτύπων είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει και να αρχίζουν να γεμίζουν τα ράφια των καταστημάτων στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μία από το βίντεο παρουσίασης της Namco Bandai, με τον Yasuhiro Kitao να αναφέρει μεταξύ άλλων πως η παραγωγή του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε.

Το Elden Ring ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο, αλλά αναβλήθηκε και πλέον αναμένεται τον Φεβρουάριο. Να είστε βέβαιοι ότι ο τίτλος θα είναι έτοιμος να φτάσει στα χέρια σας στις 25 Φεβρουαρίου. Η κύρια έκδοση έχει ήδη ολοκληρωθεί και η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται ήδη σε ένα patch για να βεβαιωθεί ότι το παιχνίδι θα είναι όπως ακριβώς πρέπει.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για τη νέα επική περιπέτεια που ετοιμάζουν οι δημιουργοί των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro. Συγκεκριμένα, ο αινιγματικός τίτλος της FromSoftware έρχεται με επικεφαλής τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki, ο οποίος όμως έχει ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τον συγγραφέα George R. R. Martin, γνωστό για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά Game of Thrones.

Το Elden Ring αναμένεται για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Φεβρουαρίου 2022.