Το “Nagoshi Studio” είναι το νέο στούντιο του Toshihiro Nagoshi των Yakuza

Έκλεισε συμφωνία με την NetEase Games
24 Ιανουαρίου 2022 14:10
Το “Nagoshi Studio” είναι το νέο στούντιο του Toshihiro Nagoshi των Yakuza

Η NetEase Games μόλις ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε το “Nagoshi Studio”, μία ολοκαίνουργια ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών με επικεφαλής τον δημιουργό των Yakuza, Toshihiro Nagoshi.

Ο Nagoshi είχε αποχωρήσει από την Sega και το Ryu Ga Gatoku στούντιο τον περασμένο Οκτώβριο και βρισκόταν στις τελευταίες διαπραγματεύσεις με την NetEase. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Nagoshi βρισκόταν στην Sega και στην εν λόγω ομάδα ανάπτυξης από το 1989.

Ο Nagoshi μοιράστηκε ένα μήνυμα, λέγοντας ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν δεσμευτεί να δημιουργήσουν περιεχόμενο για να απολαύσει ο κόσμος.

Οι αλλαγές που ξεκίνησαν στη βιομηχανία του θεάματος στα τέλη του 20ου αιώνα έφεραν ακόμη περισσότερες αλλαγές στη βιομηχανία του 21ου αιώνα. Οι αλλαγές στο ψυχαγωγικό περιεχόμενο, ο τρόπος κατασκευής του και το επιχειρηματικό μοντέλο που καθοδηγείται από την πρόοδο της τεχνολογίας και των υποδομών θα συνεχίσουν να ξεδιπλώνονται με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Όμως, όπως κι αν αλλάζουν οι καιροί, πιστεύω ότι αυτό που ουσιαστικά θέλει ο κόσμος από τη διασκέδαση δεν έχει αλλάξει ούτε λίγο. Οι άνθρωποι βλέπουν τα όνειρά τους στη διασκέδαση. Οι άνθρωποι ψυχαγωγούνται και ηρεμεί η ψυχή τους σε περιόδους δυσκολίας.

Υπάρχουν προφανώς διαφορές μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος ως προς τον τρόπο κατανάλωσης της ψυχαγωγίας, τον όγκο και την ταχύτητά της, αλλά η ουσία της παραμένει η ίδια. Ο μόνος τρόπος για να παραδοθεί αυτή η ουσία στον κόσμο είναι εάν όλοι οι δημιουργοί προσεγγίσουν τα projects που δημιουργούν με σοβαρότητα, ενώ παράλληλα ξεφεύγουν για να φτάσουν στο ιδανικό.

Ένας από τους στόχους μου σε αυτό το στούντιο είναι να δημιουργήσω μια ανοιχτή ατμόσφαιρα. Αυτό μπορεί να ακούγεται ως υπερβολικά απλοϊκός στόχος. Αλλά ακόμη και οι πιο ταλαντούχοι δημιουργοί δεν μπορούν να απελευθερώσουν πλήρως τις ικανότητές τους μεμονωμένα. Πιστεύω ότι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία τίτλων υψηλής ποιότητας και την παράδοση της ουσίας της ψυχαγωγίας με ισχυρά κίνητρα, ξεκινά με τη δημιουργία μιας ανοιχτής ατμόσφαιρας στο στούντιο.

Το τι θα δημιουργήσει ο Toshihiro Nagoshi και η νέα του ομάδα θα το μάθουμε στο άμεσο μέλλον. Για οτιδήποτε νεότερο όμως παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: