Το ‘Πέππα: Το γουρουνάκι’ παιχνίδι αναβαθμίζεται για τα PS5 και Xbox Series X (BINTEO)

Πρώτα πλάνα από τη next-gen έκδοση
22 Ιανουαρίου 2022 12:23
Το ‘Πέππα: Το γουρουνάκι’ παιχνίδι αναβαθμίζεται για τα PS5 και Xbox Series X (BINTEO)

Μπορεί η νέα Pacific φάση να μην έφερε ακόμη στο Call of Duty: Warzone, ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του πλανήτη, την περιζήτητη next-gen αναβάθμιση για τα PS5 και Xbox Series X, ωστόσο πλέον υπάρχει ένας τίτλος για να δοκιμάσετε τις ικανότητες της νέας σας κονσόλας.

Όχι, ξεχάστε το The Matrix Awakens και την Unreal Engine 5. Το My Friend Peppa Pig μόλις έλαβε τις next-gen αναβαθμίσεις του για τα PS5 και Xbox Series X | S. Πλέον, λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε τις διαδραστικές περιπέτειες της Πέππα με υψηλότερη ευκρίνεια από ποτέ.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η PS5 έκδοση θα υποστηρίζει πλήρως τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του DualSense χειριστηρίου, καθώς και τις activity κάρτες του μενού της κονσόλας. Παράλληλα, τα loading times θα γίνουν αστραπιαία και το κερασάκι στην τούρτα: θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Performance ή Quality mode.

Στην πλευρά του Xbox Series X, ο τίτλος θα υποστηρίζει αστραπιαία loading times, την Quick Resume τεχνολογία για να μπορείτε να συνεχίσετε ανά πάσα στιγμή την εμπειρία και θα έχει τα ίδια modes γραφικών.

Ναι, καλά καταλάβατε. Τα PS5 και Xbox Series X δεν είναι αρκετά δυνατά για να διαχειριστούν το ‘Πέππα: Το γουρουνάκι’ παιχνίδι και έτσι θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε Native 4K ή να θυσιάσετε την κοφτερή ανάλυση για 1080p στα 60FPS.

Παρακάτω θα βρείτε το next-gen trailer του My Friend Peppa Pig, όπως αναρτήθηκε στα κανάλια των PlayStation και Xbox αντίστοιχα, για περισσότερα: