Το νέο trailer του WWE 2K22 αποκαλύπτει επιτέλους πότε κυκλοφορεί

"Ανασταίνει" μέχρι και τον Undertaker για χάρη του relaunch της σειράς
20 Ιανουαρίου 2022 20:19
Το νέο trailer του WWE 2K22 αποκαλύπτει επιτέλους πότε κυκλοφορεί

Μετά από ένα και κάτι χρόνο απουσίας από τα ρινγκ και το καταστροφικό λανσάρισμα του WWE 2K20, το διάσημο wrestling franchise επιστρέφει -όπως υποστηρίζει- άκρως ανανεωμένο. Το WWE 2K22 αποκαλύφθηκε πλήρως με ένα χορταστικό trailer που περιλαμβάνει όλους τους μεγάλους τωρινούς Superstars και Divas του WWE, καθώς και μπόλικα gameplay πλάνα.

Φτάνει βέβαια σε σημείο να "αναστήσει" και τον Undertaker, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί μια για πάντα από τα ρινγκ του WWE, εμφανίζεται στο trailer. Άλλωστε για όσους το προπαραγγείλουν, αλλά και εντός των ειδικών και συλλεκτικών εκδόσεών του θα περιλαμβάνεται το "Undertaker Immortal" pack με τρεις διαφορετικές περσόνες/εμφανίσεις του. 

Ο Rey Mysterio θα είναι το πρόσωπο του νέου WWE τίτλου και εκτός του ότι θα φιγουράρει στο εξώφυλλο, το 2K Showcase mode θα είναι αφιερωμένο στα highlights της τεράστιας καριέρας του. 

Ανάμεσα στις υποσχέσεις του νέου WWE 2K είναι ένα ολόφρεσκο σύστημα gameplay και χειρισμού, αλλά και ανανεωμένα γραφικά, τα οποία τουλάχιστον από το trailer δεν δείχνουν και τόσο...ομαλά ας το θέσουμε έτσι. Θα φανεί όμως το αποτέλεσμα με την κυκλοφορία του. 

To WWE 2K22 θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου του 2022 για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4 και Xbox One. 

Tags: