Υπάρχει ελπίδα να μην καθυστερήσει το Harry Potter παιχνίδι "Hogwarts Legacy";

Νέες εξελίξεις
20 Ιανουαρίου 2022 13:16
Υπάρχει ελπίδα να μην καθυστερήσει το Harry Potter παιχνίδι "Hogwarts Legacy";

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε σχετικά με τις φήμες που ήθελαν το Harry Potter παιχνίδι Hogwarts Legacy να καθυστερεί. Μάλιστα, γινόταν λόγος για προβλήματα στην ανάπτυξη που θα έστελναν τον τίτλο στο επόμενο έτος, με μια τεράστια αναβολή για το 2023.

Τώρα μια νέα δημοσίευση έρχεται να δώσει ελπίδες στους fans. Αναλυτικότερα, η επίσημη ιστοσελίδα του Harry Potter, Wizarding World, πραγματοποίησε μια αναλυτική ανάρτηση σχετικά με όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε από το franchise εντός του 2022. Στη λίστα αυτή, λοιπόν, συγκαταλέγεται και το Hogwarts Legacy, το οποίο επισημαίνεται πως θα κυκλοφορήσει πράγματι φέτος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το σχετικό απόσπασμα:

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η Warner Bros. Games δεν έχει προβεί η ίδια της σε κάποια επίσημη τοποθέτηση, οπότε ακόμη δεν είναι βέβαιο αν οι φήμες έπεσαν τελικά μέσα ή όχι. Ωστόσο, οι παίκτες που ανυπομονούν να βυθιστούν στο μαγικό σύμπαν του Harry Potter μπορούν σίγουρα να έχουν περισσότερες ελπίδες.


Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο θα μεταφέρει τους παίκτες στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξουν τον οίκο τους και να παρακολουθήσουν τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

Το Hogwarts Legacy βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC.