Το Dying Light 2 θα έχει ρεαλιστικό παρκούρ – Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Η Techland συνεργάστηκε με τον David Belle
19 Ιανουαρίου 2022 12:32
Το Dying Light 2 θα έχει ρεαλιστικό παρκούρ – Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά στο πρώτο Dying Light ήταν το πλεονέκτημα που είχε ο παίκτης με το παρκούρ, με το οποίο μπορούσε να κάνει traversal μέσα στο χάρτη του παιχνιδιού πολύ γρήγορα. Όπως όλα δείχνουν, το Dying Light 2 Stay Human, όχι μόνο έχει παρκούρ, αλλά το εξελίσσει ακόμη περισσότερο.

Αυτό θέλει να μας παρουσιάσει τώρα η Techland μέσα από ένα νέο gameplay βίντεο του παιχνιδιού.

Έχουμε προσαρμόσει στο παιχνίδι δεξιότητες και κινήσεις που κάνουν οι άνθρωποι σε αυτό το άθλημα. Έχουμε συνεργαστεί με τον David Belle, τον “πατέρα” του παρκούρ και χρησιμοποιήσαμε την εμπειρία του, τις ιδέες του και με τα σχόλιά του φτιάξαμε κάτι που ελπίζω να φαίνεται πολύ καλό στις οθόνες σας. Είναι πολύ ρεαλιστικό.

Έχετε όμως στο νου σας ότι αυτό είναι ένα βιντεοπαιχνίδι, οπότε έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα για χάρη της εμπειρίας, ώστε όλοι να μπορούν να διασκεδάσουν από αυτό.

Μερικές πληροφορίες για το παιχνίδι:

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να διαμορφώσετε το UI ανάλογα τα γούστα σας, ενώ παράλληλα θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να αλλάζετε όποτε θέλετε διάφορα χαρακτηριστικά στο HUD. Επίσης, χάρη στα σχόλια που έγιναν από τους παίκτες, το Dying Light 2 έχει πλέον περισσότερες επιλογές προσβασιμότητας από οποιονδήποτε προηγούμενο τίτλο της Techland.

To Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.