Ασύλληπτα νούμερα για τα Monster Hunter της Capcom

Μεγάλο ντεμπούτο και για το Rise στο PC
18 Ιανουαρίου 2022 10:19
Ασύλληπτα νούμερα για τα Monster Hunter της Capcom

Το Monster Hunter Rise κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Nintendo Switch τον Μάρτιο του 2021, ενώ προ ημερών ο τίτλος της Capcom έκανε την εμφάνισή του και στα PC μέσω του Steam. Όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του, αφού η διαθεσιμότητά του στο PC εκτόξευσε τις πωλήσεις του.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, το Monster Hunter Rise έχει ξεπεράσει πλέον τις 8 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με την κυκλοφορία του στο PC να ανεβάζει αρκετά τα νούμερά του. Ο τίτλος βρισκόταν στα 7,5 εκατομμύρια τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ήταν δηλαδή αποκλειστικός τίτλος στο Nintendo Switch.

Επίσης, όλη η σειρά Monster Hunter έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και πλέον μετράει περισσότερα από 78 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις (έως τον Σεπτέμβριο του 2021), όπως μεταφέρει η Capcom. Το νούμερο 1 παιχνίδι, με τις περισσότερες πωλήσεις της Capcom, είναι το Monster Hunter World, το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα.

Τα νούμερα του Rise αναμένεται να αυξηθούν, αφού το καλοκαίρι πρόκειται να κυκλοφορήσει και το μεγάλο expansion Monster Hunter Rise: Sunbreak που θα φέρει νέο περιεχόμενο για τους παίκτες.