Το battle royale του My Hero Academia αποκαλύπτεται πλήρως – Δείτε gameplay πλάνα

Θα έρθει σε PC και κονσόλες
17 Ιανουαρίου 2022 17:24
Το battle royale του My Hero Academia αποκαλύπτεται πλήρως – Δείτε gameplay πλάνα

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε πως το πασίγνωστο anime, My Hero Academia θα γίνει battle royale παιχνίδι και πλέον έχουμε τα πρώτα gameplay πλάνα. Συγκεκριμένα, η Bandai Namco έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το παιχνίδι, καθώς και κάποια overview gameplay βίντεο.

Το battle royale παιχνίδι θα επιτρέπει σε εσάς και σε άλλους 23 παίκτες να μπείτε στις αρένες και να αναμετρηθείτε μεταξύ σας, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να είστε ομάδα με άλλους δύο, αν το επιθυμείτε. Φυσικά οι χαρακτήρες θα είναι μέσα από το θρυλικό anime, ενώ το στιλ στις μάχες, αλλά και το lore θα είναι βασισμένα από τη σειρά.

Φυσικά, τα πλεονεκτήματα κάθε χαρακτήρα -όπως το strength, το support και το disruption θα είναι εντελώς διαφορετικά ανάλογα με την "ιδιορρυθμία" του. Επίσης, θα υπάρχουν διάσπαρτες στο χάρτη κάποια “Skill Cards” που θα σας ενισχύουν σημαντικά τη δύναμή σας και είναι το κλειδί για να βγείτε νικητής.

Αξίζει να αναφερθεί πως το παιχνίδι θα ακολουθήσει το free to play μοντέλο.

Το My Hero Academia: Ultra Rumble θα κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One, Switch και PC μέσω Steam. Δείτε τα πρώτα πλάνα παρακάτω.