ΦΗΜΗ: Νέα τεράστια καθυστέρηση για το Harry Potter παιχνίδι Hogwarts Legacy

Αναφορές για προβλήματα στην ανάπτυξης
17 Ιανουαρίου 2022 10:25
ΦΗΜΗ: Νέα τεράστια καθυστέρηση για το Harry Potter παιχνίδι Hogwarts Legacy

Στις αρχές του 2021, η Warner Bros. Games είχε αναβάλει την κυκλοφορία του Harry Potter παιχνιδιού Hogwarts Legacy για το επόμενο έτος. Τώρα, φαίνεται πως η ιστορία μάλλον θα επαναληφθεί, αφού μια νέα φήμη κάνει το γύρο του διαδικτύου και θέλει τον τίτλο να χάνει εντελώς και το 2022.

Ναι, καλά διαβάσατε. Αν οι πληροφορίες πράγματι ευσταθούν, μια νέα τεράστια αναβολή είναι στα σκαριά για το Hogwarts Legacy, το οποίο ενδέχεται να μεταφερθεί για το 2023!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Eurogamer επισημαίνει πως ο πρώην αρχισυντάκτης του IGN, Colin Moriarty, αποκάλυψε στο πρόσφατο επεισόδιο του Sacred Symbols podcast του, ότι η ανάπτυξη του τίτλου αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Moriarty άκουσε πως παρασκηνιακά τα πράγματα δεν κυλούν και τόσο ομαλά και έτσι ο τίτλος θα χάσει και τη φετινή χρονιά.

Για την ώρα η Warner Bros. δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη. Όπως φαίνεται πάντως, η «σεζόν των καθυστερήσεων» ξεκίνησε, αφού την προηγούμενη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε για παράδειγμα πως το άκρως αναμενόμενο S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl οριακά θα προλάβει το 2022.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο θα μεταφέρει τους παίκτες στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξουν τον οίκο τους και να παρακολουθήσουν τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

To Hogwarts Legacy βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC.