Dying Light 2: Η Techland υπόσχεται να βγάζει τουλάχιστον για 5 χρόνια DLCs

Αποκαλύφθηκαν τα φιλόδοξα post-launch πλάνα της
15 Ιανουαρίου 2022 10:18
Dying Light 2: Η Techland υπόσχεται να βγάζει τουλάχιστον για 5 χρόνια DLCs

Η Techland φαίνεται πως έχει πάρει πατριωτικά το θέμα «περιεχόμενο» και έτσι μετά την ανακοίνωση πως για να δει κάποιος τα πάντα στο Dying Light 2 θα χρειαστεί 500 ώρες, κάτι που έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στους gaming κύκλους, έρχεται να αποκαλύψει τώρα και τα φιλόδοξα πλάνα της για όσα σκοπεύει να κάνει μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, το άκρως αναμενόμενο Dying Light 2 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Switch. Έτσι, η πολωνική ομάδα ανάπτυξης ξεκίνησε τώρα να μιλά και για το μέλλον του, αποκαλύπτοντας πως σκοπεύει να συνεχίσει να υποστηρίζει τον τίτλο με νέο περιεχόμενο για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Αναλυτικότερα, μέσα από τον επίσημο Twitter λογαριασμό της σειράς, τόνισε:

Θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί ΜΕΤΑ την πρεμιέρα; Εγγυόμαστε πως θα επεκτείνουμε τον κόσμο του Dying Light 2 Stay Human για τουλάχιστον 5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, με νέες ιστορίες, τοποθεσίες, in-game events και όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που αγαπάτε.

Για την ιστορία, το πρώτο Dying Light αποτελεί παράδειγμα καλής post-launch υποστήριξης, αφού συνεχίζει να λαμβάνει ενημερώσεις και νέο περιεχόμενο μέχρι και σήμερα, επτά χρόνια μετά το αρχικό του ντεμπούτο. Σίγουρα ήταν και αυτός ένας παράγοντας για την μεγάλη εμπορική του επιτυχία και η Techland θέλει να δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται, ακολουθώντας ξανά την ίδια στρατηγική.