O Logan Paul έπεσε θύμα απάτης ύψους $3.5 εκατομμυρίων: "Μας γ*****ν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Νόμιζε πως αγόρασε υπερσπάνιες κάρτες Pokémon αλλά η αλήθεια ήταν πικρή...
14 Ιανουαρίου 2022 13:36
O Logan Paul έπεσε θύμα απάτης ύψους $3.5 εκατομμυρίων: "Μας γ*****ν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Logan Paul είναι ένας από τους πιο γνωστούς YouTubers και influencers του κόσμου, ο οποίος αν και έχει κάνει τελευταία μια στροφή στον κόσμο του μπόξινγκ, δε ξεχνάει τις ρίζες του. Φυσικά κάθε του κίνηση προκαλεί αντιδράσεις στα social media, όπως όταν κατέστρεψε ένα σωρό σπάνια Game Boy για να φτιάξει ένα τραπέζι με αυτά. 

Αυτή τη φορά έπεσε θύμα απάτης ύψους $3.5 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως θα αναρωτιέστε πώς έγινε όλο αυτό. Τον περασμένο μήνα αγόρασε 11 κουτιά με αυθεντικές κάρτες Pokémon που μάλιστα διατυμπάνιζε ότι ήταν 1st edition μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.: 

Στο νέο του βίντεο κατέγραψε όλη τη διαδικασία που έκανε για την πιστοποίηση της αυθεντικότητας των καρτών που αγοράστηκαν από ένα site πώλησης καρτών Pokémon, που μάλιστα ισχυρίζονταν ότι ήταν τα μοναδικά πλέον σε όλον τον κόσμο. 

Πηγαίνοντας στο Σικάγο και σε έναν ειδικό πιστοποίησης καρτών έμαθε την πικρή αλήθεια ανοίγοντας τα κουτιά. Όπως λέει στο βίντεό του: 

Η ιστορία είναι γ****α τρελή. Και είναι άσχημο. Και μόλις "έκαψα" 3.5 εκατομμύρια δολάρια. 

Επίσης ακούγεται να λέει πως "είναι θλιβερό όλο αυτό για την Pokémon κοινότητα, και το πόσα απατηλά πράγματα υπάρχουν εκεί έξω. Πραγματικά είμαι ευγνώμων για τα αληθινά πράγματα που έχω." και συνεχίζει: 

"Μας γ****ν. Αυτό έγινε." 

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που υποψιάζονται πως πρόκειται είτε για μια μεγάλη τρολιά από πλευράς του ή ένα σκηνοθετημένο διαφημιστικό τρικ.