ΕΠΙΣΗΜΟ: Τεράστια καθυστέρηση για το S.T.A.L.K.E.R. 2

Οριακά προλαβαίνει το 2022
12 Ιανουαρίου 2022 18:11
ΕΠΙΣΗΜΟ: Τεράστια καθυστέρηση για το S.T.A.L.K.E.R. 2

Οι πληροφορίες που σας μεταφέραμε πριν μερικά εικοσιτετράωρα αποδείχθηκαν αληθινές. Και επίσημα, λοιπόν, η GSC Game World ανακοίνωσε πως το S.T.A.L.K.E.R. 2 θα καθυστερήσει και μάλιστα αρκετά.

Αναλυτικότερα, μέχρι πρότινος ο άκρως αναμενόμενος open world survival τίτλος ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου του 2022 αποκλειστικά για τα Xbox Series X|S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τελικά, η ουκρανική ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο και οριακά προλαβαίνει τη φετινή χρονιά, αφού ανέβαλε την κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl για τις 8 Δεκεμβρίου του 2022. Όσον αφορά τις πλατφόρμες κυκλοφορίας δεν υπήρξε κάποια αλλαγή.

Αυτό σημαίνει πως ο τίτλος θα έχει άλλους επτά μήνες ανάπτυξης, με την GSC να τονίζει:

Αυτοί οι επιπλέον επτά μήνες ανάπτυξης είναι απαραίτητοι για να κάνουμε πραγματικότητά το όραμά μας και να πετύχουμε την επιθυμητή κατάσταση για το παιχνίδι. Το S.T.A.L.K.E.R. 2 είναι το μεγαλύτερο project στην ιστορία της GSC και απαιτεί διεξοδικό testing και polishing. Είμαστε πεπεισμένοι πως η ανάπτυξη πρέπει να διαρκέσει όσο είναι απαραίτητο, ειδικά στην περίπτωση ενός τέτοιου project.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη σχετική δημοσίευση της εταιρίας.