Δείτε μερικά από τα abilities του Kirby στο νέο trailer του Kirby and the Forgotten Land

Ο 3D τίτλος αναμένεται τον Μάρτιο στο Switch
12 Ιανουαρίου 2022 15:31
Δείτε μερικά από τα abilities του Kirby στο νέο trailer του Kirby and the Forgotten Land

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει σε περίπου δύο μήνες από τώρα το νέο κεφάλαιο του Kirby που ακούει στο όνομα, Kirby and the Forgotten Land. Πρόκειται για μία 3D περιπέτεια του θρυλικού χαρακτήρα που θα καταφθάσει στο Nintendo Switch και το νέο trailer θέλει να σας παρουσιάσει μερικά από τα abilities του χαρακτήρα.

Ο Kirby, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, χάρη στο “inhale” χαρακτηριστικό του μπορεί να αντιγράψει τις ικανότητες των εχθρών και να τις κάνει δική του. Το νέο trailer εμβαθύνει σε αυτή τη δυνατότητα του χαρακτήρα, ενώ παράλληλα αναφέρει πως μέσα σε αυτόν τον μυστηριώδη κόσμο καλείστε να σώσετε τον Waddle Dees από το Beast Pack.

Ωστόσο, αν θέλετε, δε θα είστε μόνοι, αφού στο εν λόγω trailer παρουσιάζεται και η co-op υποστήριξη, στην οποία ο δεύτερος παίκτης μπορεί να ελέγξει τον Bandana Waddle Dee που θα σας βοηθάει σε όλη την περιπέτεια. Φυσικά, αυτό το trailer μάς δίνει και μια καλύτερη ματιά στο μεταποκαλυπτικό σκηνικό του τίτλου, αφού θα επισκεφτείτε μια μεγάλη γκάμα από διάφορες εγκαταλελειμμένες τοποθεσίες.

Το Kirby and the Forgotten Land αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 25 Μαρτίου. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.