Οι cheaters επέστρεψαν στο Warzone και ο Dr Disrespect τα λέει έξω απ’ τα δόντια!

Ο πασίγνωστος streamer αντιδρά
11 Ιανουαρίου 2022 17:28
Οι cheaters επέστρεψαν στο Warzone και ο Dr Disrespect τα λέει έξω απ’ τα δόντια!

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως ο νέος Ricochet μηχανισμός anti-cheat του Call of Duty ενεργοποιήθηκε για όλους τους παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο, φέρνοντας θεωρητικά έναν kernel-level driver που δεν μπορεί να παραβιαστεί εύκολα. Αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Activision, οδήγησε σε ένα τεράστιο κύμα από bans, με την εταιρία να απομακρύνει σχεδόν 50 χιλιάδες παίκτες που χρησιμοποιούσαν hacks μέσα σε μια μόλις μέρα.

Τελικά φαίνεται πως η αρχική περίοδος ηρεμίας έφτασε στο τέλος της, αφού οι παίκτες του Call of Duty Warzone αναφέρουν ολοένα και περισσότερα περιστατικά cheating τελευταία. Μάλλον οι κατεργάρηδες βρήκαν κάποιον τρόπο να παραβιάσουν το Ricochet και έτσι η κοινότητα του παιχνιδιού στο Reddit ξεκίνησε να γεμίζει με παράπονα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο πασίγνωστος streamer Dr Disrespect έγινε και αυτό το θήραμα ενός cheater, live κατά τη διάρκειά μιας μετάδοσής στο YouTube και έτσι «απασφάλισε» προς την Activision. Συγκεκριμένα, ο streamer ξεκίνησε ένα μικρό rant, αναφέροντας πως το νέο σύστημα δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Αναλυτικότερα, ο Doc δε μάσησε τα λόγια του, τονίζοντας:

Απλά δείτε! Μας είπαν ψέματα για το Ricochet. Το Ricochet είναι απαίσιο. Δε δουλεύει. Βρείτε μια νέα λύση, τώρα! Θα πρέπει να βρείτε κάτι γι’ αυτή τη μηχανή γραφικών, γιατί αυτό δε δουλεύει. Έχω την εντύπωση πως δεν έχτισαν κάποια νέα τεχνολογία για το παιχνίδι, κάποιο τεράστιο anti-cheat λογισμικό, μάλλον το μόνο που έκαναν ήταν να φτιάξουν μια ομάδα 20 ατόμων που απλά διαγράφει cheaters χειροκίνητα.

Δείτε το απόσπασμα από το πρόσφατο live stream του Dr Disrespect που συζητήθηκε από τους χρήστες του Reddit:

Αξίζει να σημειωθεί πως απ’ την πρώτη στιγμή η ομάδα ανάπτυξης του Warzone είχε τονίσει πως το Ricochet θα ήταν μόλις η αρχή μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας. Το πώς θα εξελιχθούν, λοιπόν, τα πράγματα μένει να το δούμε.

Το Call of Duty: Warzone είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC.