Τεράστια νούμερα για το Rust – Ξεπέρασε τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις

Εξαιρετικό το 2021 για το παιχνίδι
09 Ιανουαρίου 2022 15:33
Τεράστια νούμερα για το Rust – Ξεπέρασε τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις

Η ομάδα ανάπτυξης, Facepunch μέσα από μία επίσημη δήλωση ανακοίνωσε πως το παιχνίδι Rust ξεπέρασε τα 12 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Συγκεκριμένα μέσα από το “new year Round-up” στο Steam η ομάδα μεταφέρει πως το πόνημά της έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 12,481,079 αντίτυπα, ενώ και τα DLCs του παιχνιδιού έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο.

Ο τίτλος βρίσκεται διαθέσιμος οκτώ χρόνια περίπου και το στούντιο έχει ακόμα πολλά σχέδια όσον αφορά το περιεχόμενό του, το οποίο μετράει περισσότερους από 400.000 χρήστες στην κοινότητα του Discord. Έγινε γνωστό επίσης, ότι η ομάδα έχει κάνει ban περισσότερους από 600.000 λογαριασμούς.

Δείτε τα στατιστικά παρακάτω:

Το 2021 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το Rust από όλες τις απόψεις, μετά από οκτώ χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, το Rust είναι πιο δυνατό από ποτέ.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Rust εκτινάχθηκε το 2021 στο Twitch, ενώ προστέθηκε και νέο περιεχόμενο ως DLC. H Facepunch είπε πως και το 2022 θα έρθει νέο περιεχόμενο και έδωσε μια μικρή ματιά στο νέο DLC, το οποίο θα έχει και πολικές αρκούδες.

Για περισσότερα σχετικά με το Rust παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: