Η 12η σεζόν του League of Legends ξεκίνησε και αυτό είναι το άκρως επικό της βίντεο!

Αποκαλύφθηκε και η νέα χαρακτήρας
08 Ιανουαρίου 2022 09:20
Η 12η σεζόν του League of Legends ξεκίνησε και αυτό είναι το άκρως επικό της βίντεο!

Το 2022 μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους παίκτες του League of Legends, αφού η ολοκαίνουργια 12η σεζόν του παιχνιδιού μόλις ξεκίνησε. Όπως συνηθίζει, η Riot Games έχει κάνει πληθώρα αλλαγών και βελτιώσεων, προσθέτοντας συγχρόνως και νέο περιεχόμενο στον MOBA τίτλο.

Φυσικά, το ξεκίνημα της σεζόν σηματοδοτήθηκε και από ένα πραγματικό επικό cinematic βίντεο, με μουσική από τους καλλιτέχνες 2WEI, Louis Leibfried και Edda Hayes. Σύμφωνα με την περιγραφή του είναι «για τους νεκρούς μας, για τους παντέρημους, για τους καταπιεσμένους και για εκείνους που θα σηκωθούν ξανά». Έτσι, το βίντεο σάς ρωτά: «Πώς θα απαντήσετε στο κάλεσμα»;

Δείτε το ‘The Call’, το επίσημο βίντεο για την έναρξη της 12ης σεζόν του League of Legends:

Περνώντας τώρα σε λεπτομέρειες για το νέο περιεχόμενο, μια νέα χαρακτήρας ήρθε για να ηλεκτρίσει το ρόστερ του LoL. Ο λόγος γίνεται για την Zeri, η οποία είναι μια marksman με δυνάμεις ηλεκτρισμού. Μέσα από τα διάφορα abilities της εστιάζει στην κίνηση στο χάρτη και στην αποθήκευση ενέργειας που μπορεί να απελευθερωθεί για τεράστιες εκρήξεις damage.

Μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer της Zeri παρακάτω:

Ως συνήθως, πέρα από τη νέα χαρακτήρα, η κοινότητα θα μπορεί να ψηφίσει ποιος champion θα είναι ο επόμενος που θα κάνει makeover η ομάδα, μεταξύ των Kogmaw, Nocturne, Tryndamere, Shyvana και Skarner.

Συνεχίζοντας, η 12η σεζόν θα φέρει και αισθητικές αλλαγές στα Ranks, τα οποία πλέον θα αντιπροσωπεύουν καλύτερα τις ικανότητές σας. Παράλληλα, το League of Legends έχει πλέον και ένα σύστημα με challenges, επιτρέποντας στους παίκτες να κυνηγήσουν και άλλους στόχους πέρα από τη νίκη ή τον υψηλό αριθμό kills, ενώ έχουν γίνει και πολλές gameplay αλλαγές. Τέλος και η mobile έκδοση, Wild Rift, έχει λάβει νέο περιεχόμενο, μαζί μια πληθώρα αλλαγών και βελτιώσεων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις gameplay αλλαγές της 12ης σεζόν του League of Legends θα βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί.