Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Pokémon Legends: Arceus (ΒΙΝΤΕΟ)

Το prequel των Diamond & Pearl αποκαλύπτεται
07 Ιανουαρίου 2022 15:25
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Pokémon Legends: Arceus (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Pokémon Legends: Arceus είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του Nintendo Switch για το 2022. Η Game Freak και η Nintendo θέλουν να φέρουν στην υβριδική κονσόλα μία διαφορετική -με φρέσκιες πινελιές Pokémon περιπέτεια, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικές εβδομάδες.

Γι’ αυτό το λόγο, η εταιρία κυκλοφόρησε ένα ιαπωνικό trailer που θέλει να σας δείξει πως λειτουργεί το gameplay σύστημα του παιχνιδιού, αλλά και η περιήγηση στο χάρτη του Sinnoh. Όπως θα παρακολουθήσετε και εσείς από το βίντεο, ο τίτλος θα σας δίνει την ελευθερία να πιάσετε Pokémon σε ένα πλήρως 3D περιβάλλον, με τα πλάσματα να είναι ελευθέρα πλέον στο χάρτη και να τα βλέπετε. Επίσης, στο Arceus θα μπορείτε να περιηγείστε με mounts, να κάνετε fly ή surf με τα κατάλληλα Pokémon.

Το Arceus (όπως μάθαμε πρόσφατα) δε θα είναι εντελώς ελεύθερο, όσον αφορά τον κόσμο του. Παρόλο που πολλοί παίκτες είχαν εντοπίσει από τα trailer πολλές ομοιότητες στο open world του πράγματος με το Breath of the Wild. Η κεντρική του ιδέα θα λειτουργεί αλλιώς και φέρνει περισσότερο στα Monster Hunter.

Το Pokémon Legends Arceus θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Δείτε τα βίντεο παρακάτω.