Νέα gameplay πλάνα από το "The Day Before" που μοιάζει με τα DayZ και The Last of Us

Μάλλον θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι
05 Ιανουαρίου 2022 14:17
Νέα gameplay πλάνα από το "The Day Before" που μοιάζει με τα DayZ και The Last of Us

Κυκλοφόρησαν νέα gameplay πλάνα από το "The Day Before", το νέο ΜΜΟ survival παιχνίδι, που έχει κάτι από τα DayZ και The Last of Us. Ο τίτλος είχε αποκαλυφθεί πέρυσι και παρόλο που δεν κατέφθασε το 2020, που αρχικά προοριζόταν, πλέον έχει ως παράθυρο κυκλοφορίας τον Ιούνιο του 2022.

Πρόκειται για έναν multiplayer τίτλο, όπου λαμβάνει χώρα σε έναν πολύ επικίνδυνο κόσμο με μία πανδημία να έχει διαλύσει τις ΗΠΑ και εκατομμύρια επιζώντες να προσπαθούν να επιβιώσουν. Όπως συμβαίνει σε τέτοιου είδους παιχνίδια, οι επιζώντες έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους για να τα βγάλουν πέρα και να συγκεντρώσουν είδη και αντικείμενα πρώτης ανάγκης, όπως όπλα και φαγητό. Δυστυχώς για αυτούς δεν είναι μόνοι τους, καθώς ο κόσμος είναι γεμάτος με zombies. 

Σε αυτό δύσκολο ταξίδι θα βρείτε ρεαλιστικά όπλα, ενώ επιπλέον υπάρχει και μια μεγάλη γκάμα οχημάτων. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το μετρητή της θερμοκρασίας σας, τη δίψα, την πείνα και οτιδήποτε χρειάζεται για να μείνετε καλά στην υγεία σας.

Το The Day Before θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου του 2022 - εκτός απροόπτου. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.