Ο Logan Paul έφτιαξε τραπέζι από Game Boy και το internet εξοργίστηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις αντιδράσεις του Twitter
29 Δεκεμβρίου 2021 16:35
Ο Logan Paul έφτιαξε τραπέζι από Game Boy και το internet εξοργίστηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αδέρφια Logan Paul και Jake Paul έχουν γίνει πολλές φορές πρώτο θέμα στα «κατατόπια» του διαδικτύου και όχι πάντα για τους καλύτερους λόγους. Τώρα, ο Logan φαίνεται πως εξόργισε την κοινότητα των Nintendo fans και γενικότερα των συλλεκτών παιχνιδιών και κονσολών, με το νέο του project.

Αναλυτικότερα, ο Αμερικανός YouTuber ανάρτησε ένα βίντεο στα social media, το οποίο έγινε αμέσως viral, μετρώντας μόνο στο Twitter πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές. Σε αυτό, ο Paul πήρε διάφορες Game Boy Color κονσόλες, μερικές εκ των οποίων είναι αρκετά συλλεκτικές και τις βούτηξε σε διάφανη εποξική ρητίνη για να δημιουργήσει ένα τραπεζάκι που φωτίζεται.

Βέβαια, καθ’ αυτόν τον τρόπο οι κονσόλες πιθανότατα καταστράφηκαν και πλέον δε θα μπορέσουν να λειτουργήσαν ξανά. Το γεγονός αυτό άναψε τα αίματα στα σχόλια, με πολλές αρνητικές αντιδράσεις. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από αυτές.

Οι επίμαχες αναρτήσεις του Logan Paul:

Μερικές από τις οργισμένες αντιδράσεις:

Φυσικά, υπήρξαν και πολλοί που υποστήριξαν το DIY project του Logan Paul, τονίζοντας πως δεν αξίζει να εκνευριστεί κάποιος για κάτι τέτοιο.

Εσείς τι πιστεύετε;