Ίσως να μην περιμένετε το Star Wars Eclipse σύντομα - Νέες φήμες αποκαλύπτουν

Θα αργήσει πολύ ο Star Wars τίτλος της Quantic Dream
28 Δεκεμβρίου 2021 22:40
Ίσως να μην περιμένετε το Star Wars Eclipse σύντομα - Νέες φήμες αποκαλύπτουν

Το Star Wars: Eclipse αποτέλεσε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις-ανακοινώσεις των The Game Awards 2021, κυρίως γιατί δεν περιμέναμε οι δημιουργοί των "Heavy Rain" και Detroit: Become Human" να εργαστούν σε ένα νέο Star Wars παιχνίδι. 

Ωστόσο, καλύτερα να μην περιμένετε σύντομα το Star Wars παιχνίδι της Quantic Dream, διότι σύμφωνα με φήμες που δημοσιεύει ο leaker, ονόματι Tom Henderson, υπάρχουν προβλήματα που μάλλον θα καθυστερήσουν για μερικά χρόνια ακόμα την κυκλοφορία του. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται εσωτερικά προβλήματα με το προσωπικό της Quantic αλλά και τις διάφορες κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο CEO David Cage περί καταχρήσεων εξουσίας και διακρίσεων. 

Ο Henderson που επικαλείται δικές του πηγές αποκαλύπτει ότι το "Eclipse" δε θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον μέχρι το 2026 ή το 2027, σε αντίθεση με άλλες φήμες που το ήθελαν να κυκλοφορεί εντός του 2024. 

Βέβαια, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ή πιο στιβαρή πληροφορία που να επιβεβαιώνει τα παραπάνω, επομένως λάβετέ τα με κάθε επιφύλαξη. 

Τις πρώτες πληροφορίες και το επικό cinematic trailer του Star Wars: Eclipse μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ