Τρέξτε! Άλλο ένα παιχνίδι που δε χάνεται δωρεάν στο Epic Games Store!

Προλάβετε την προσφορά για 24 ώρες ακόμη
26 Δεκεμβρίου 2021 18:09
Τρέξτε! Άλλο ένα παιχνίδι που δε χάνεται δωρεάν στο Epic Games Store!

Μετά το εξαιρετικό Prey που ήταν διαθέσιμο δωρεάν το προηγούμενο 24ώρο, η Epic Games συνεχίζει τις χριστουγεννιάτικες προσφορές στο Epic Games Store, με ένα ακόμη παιχνίδι που πραγματικά δεν χάνεται! Ο λόγος γίνεται για το Control, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2019 από την ταλαντούχα Remedy Entertainment του Alan Wake.

Στο Control θα έρθετε αντιμέτωποι με μια ιστορία με έντονο μεταφυσικό στοιχείο, καθώς η Jesse Faden προσπαθεί να βρει τον αδερφό της και καταλήγει να ξεσκεπάζει μερικά πολύ σκοτεινά μυστικά. Αυτό που ξεχωρίζει στο παιχνίδι μαζί με την αφήγηση είναι η φαντασμαγορική του δράση, αφού δίχως υπερβολή έχετε κανονικές υπερδυνάμεις και μπορείτε να αιωρείστε στο χώρο, να εκτοξεύετε αντικείμενα κ.α.

Παράλληλα, η PC έκδοση που δίνει το Epic Games Store ξεχωρίζει και για τον τεχνικό της τομέα, αφού ειδικότερα αν έχετε κάρτα γραφικών με ray-tracing υποστήριξη σας περιμένει ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα.

Αποκτήστε το Control εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά του Epic Games Store ισχύει για περίπου 24 ώρες, οπότε καλό θα ήταν να βιαστείτε! Τέλος, να αναφερθεί πως το παιχνίδι θα παραμένει στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη, ακόμα και μετά το πέρας της δωρεάν περιόδου απόκτησης.