Το Epic Games Store δίνει ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσεις!

Κάντε την χάρη στον εαυτό σας 
25 Δεκεμβρίου 2021 18:54
Το Epic Games Store δίνει ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσεις!

Συνεχίζοντας τις χριστουγεννιάτικες προσφορές του, το Epic Games Store χαρίζει τώρα ένα παιχνίδι που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε. Ο λόγος γίνεται για το Prey, της ταλαντούχας Arkane Studios που πρόσφατα κυκλοφόρησε και το Deathloop. 

Το Prey θα σας ταξιδέψει στον διαστημικό σταθμό Talos I, για να λάβεται μέρος σε ένα πείραμα που υπόσχεται να αλλάξει την ανθρωπότητα για πάντα. Τα πράγματα, ωστόσο, θα πάνε πολύ, πολύ στραβά και έτσι θα έρθετε αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά και έναν αγώνα επιβίωσης που θα δοκιμάσει τις ικανότητες και την δημιουργικότητά σας. 

Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 2017 και ανήκει στο ιδιαίτερο "immersive sim" genre. Είναι σίγουρα ένα από τα πιο αδικημένα της γενιάς του PS4 και Xbox One, οπότε κάντε την χάρη στον εαυτό σας και δώστε του μια ευκαιρία! 

Αποκτήστε το Prey εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ 

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά του Epic Games Store ισχύει για περίπου 24 ώρες, οπότε καλό θα ήταν να βιαστείτε! Τέλος, να αναφερθεί πως το παιχνίδι θα παραμένει στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη, ακόμα και μετά το πέρας της δωρεάν περιόδου απόκτησης.