Πέντε νέες πραγματικά πανέμορφες εικόνες από το Horizon Forbidden West

Φάτε μάτια ψάρια!
23 Δεκεμβρίου 2021 09:54
Πέντε νέες πραγματικά πανέμορφες εικόνες από το Horizon Forbidden West

Καθώς πλησιάζουμε στο 2022, η Sony συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προώθηση του Horizon Forbidden West. Στο πλαίσιο αυτό, το PlayStation συνεργάστηκε τώρα με το Game Informer, το οποίο με τη σειρά του θα φέρνει τακτικά στα φώτα της δημοσιότητας νέα στοιχειά και πλάνα από τον τίτλο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η αρχή έγινε ήδη, με πέντε ολοκαίνουργιες και εντυπωσιακές εικόνες. Αυτές προέρχονται κατά βάση από τη νέα περιοχή ονόματι ‘Daunt’,  που είναι ένα φαράγγι στο ανατολικό άκρο του Sundom. Αυτός ο νέος οικισμός λειτουργεί ως χώρος προσαρμογής, για να μάθει στους παίκτες τους νέους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Είναι η τελευταία στάση της Aloy πριν φύγει για το Forbidden West.

Παράλληλα, σε αυτές τις εικόνες βλέπουμε επίσης μια αγορά και μια ταβέρνα, με την ομάδα να θέλει να αναδείξει και μερικές από τις πιο ζωντανές τοποθεσίες του παιχνιδιού. Τέλος, βλέπουμε και έναν νέο εχθρό, ο οποίος ονομάζεται Burrower. Πρόκειται για τους διάδοχους των Watchers του Horizon Zero Dawn, με τη διαφορά πως οι Burrowers έχουν τη δυνατότητα να σκάβουν κάτω από το έδαφος και έτσι να αλλάζουν ξαφνικά τοποθεσία.

Δείτε τις πέντε πανέμορφες νέες εικόνες από το Horizon Forbidden West:

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η Guerilla Games αποκάλυψε πως θα δείχνει το παιχνίδι στο PS4, ενώ έδειξε και αρκετά νέα πλάνα από το σύστημα μάχης του τίτλου, καθώς και από τους επιβλητικούς μηχανικούς εχθρούς που θα βρούμε στον κόσμο του.

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.