Το FOBIA: St. Dinfna Hotel είναι ένα παιχνίδι τρόμου που θα σας κάνει να φοβάστε τα ξενοδοχεία

Και πλέον έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και publisher
21 Δεκεμβρίου 2021 14:19
Το FOBIA: St. Dinfna Hotel είναι ένα παιχνίδι τρόμου που θα σας κάνει να φοβάστε τα ξενοδοχεία

Η βραζιλιάνικη ομάδα ανάπτυξης Pulsatrix Studios ανακοίνωσε πως το επερχόμενο παιχνίδι τρόμου της έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας και publisher. Ο λόγος γίνεται για το FOBIA: St. Dinfna Hotel, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το 2022 με τη βοήθεια της Maximum Games.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το FOBIA: St. Dinfna Hotel χαρακτηρίζεται ως ένα μοναδικό single-player psychological horror παιχνίδι, το οποίο σας αναθέτει το ρόλο του αρχάριου δημοσιογράφου Roberto, ο οποίος βρίσκει τον εαυτό του να τα βάζει με υπερφυσικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα, η έρευνά του σε ένα ξενοδοχείο καταλήγει να ξεσκεπάσει κάτι πολύ μεγαλύτερο και σκοτεινότερο απ’ αυτό που φανταζόταν.

Το παιχνίδι υπόσχεται εξερεύνηση σε διαφορετικούς κόσμους όπου ο χρόνος συγκρούεται, με σενάρια γεμάτα γρίφους, μυστήριο και συνωμοσία από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Όσον αφορά το gameplay θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερά σας για να αποκαλύψετε μια σειρά από στοιχεία και να περιηγηθείτε στο χρόνο, ενώ θα κληθείτε να υπερασπιστείτε και τον εαυτό σας ενάντια στα τερατώδη πλάσματα που θα σας καταδιώκουν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πιο πρόσφατο trailer του παιχνιδιού, ενώ μπορείτε να το δοκιμάσετε ήδη μέσα από το δωρεάν του demo στο Steam.