Ο Dr Disrespect άνοιξε AAA στούντιο παιχνιδιών με βετεράνους των COD και Halo

Με έμφαση στο ανταγωνιστικό multiplayer
15 Δεκεμβρίου 2021 15:05
Ο Dr Disrespect άνοιξε AAA στούντιο παιχνιδιών με βετεράνους των COD και Halo

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Dr Disrespect σχεδίαζε να ανοίξει μια δική του ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών, ξεκινώντας τις προσλήψεις τον περασμένο Αύγουστο. Τώρα, τα σχέδια του πασίγνωστου streamer έγιναν πραγματικότητα.

Υποδεχθείτε την Midnight Society, μια νέα AAA ομάδα ανάπτυξης από τον Dr Disrespect και βετεράνους των Call of Duty και Halo. Συγκεκριμένα, ιδρυτής του στούντιο είναι ο Guy ‘Dr Disrespect’ Beahm, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στη gaming βιομηχανία ως game developer, αφού εργαζόταν για πολλά χρόνια στη Sledgehammer Games των Call of Duty τίτλων μέχρι το 2015. Συνιδρυτής είναι ο Robert Bowling, πρώην community manager της Infinity Ward, καθώς και ο Quinn Delhoyo, πρώην multiplayer designer των Halo τίτλων της 343 Industries.

Για την ώρα το στούντιο είναι στα γεννοφάσκια του, οπότε δε γνωρίζουμε ακόμη πολλές λεπτομέρειες. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο από την ομάδα του Dr Disrespect, η επίσημη ιστοσελίδα της επιβεβαιώνει με κάπως υπερβολικό τρόπο πως ετοιμάζει ένα PVP multiplayer παιχνίδι, με έμφαση στο feedback από την κοινότητα.

Ακολουθεί το βίντεο ανακοινώσεις που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Dr Disrespect.