Ο Hideo Kojima ενθουσιάστηκε με το Hellblade II

Και η Ninja Theory τον ευχαριστεί
14 Δεκεμβρίου 2021 15:07
Ο Hideo Kojima ενθουσιάστηκε με το Hellblade II

Όπως φαίνεται, το Senua's Saga: Hellblade II ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια που είδαμε στα φετινά The Game Awards 2021, αφού κατάφερε να ενθουσιάσει μέχρι και τον Hideo Kojima. Συγκεκριμένα, η Ninja Theory των Xbox Game Studios έδειξε για πρώτη φορά gameplay πλάνα από την άκρως αναμενόμενη συνέχεια της σειράς της, κατά τη διάρκεια του σόου Geoff Keighley.

Ο δημιουργός των Metal Gear Solid και Death Stradning, λοιπόν, αποφασίστε να μοιραστεί τώρα το εν λόγω gameplay βίντεο μέσα από τον ιαπωνικό του λογαριασμό στο Twitter. Στην ανάρτησή του αυτή πρόσθεσε μερικά emojis, όπως ένα πρόσωπο με καρδιές, ένα ‘like’ και μερικούς…πυραύλους. Αν και η σημασία τους μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους, ο Kojima φαίνεται πως μάλλον ενθουσιάστηκε με αυτό που είδε.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την χαρακτηριστική του δημοσίευση:

Αναμενόμενα, το εν λόγω tweet δεν πέρασε απαρατήρητο και με τη σειρά της η ομάδα ανάπτυξης, προφανώς χαρούμενη και σε ανάλαφρο ύφος, του απάντησε:

Η σφραγίδα έγκρισης του Hideo Kojima!

Φυσικά, η Ninja Theory ευχαρίστησε παράλληλα τον Kojima, αναρτώντας ένα GIF του Death Stradning.

Το Senua's Saga: Hellblade II βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις next-gen κονσόλες της Microsoft, Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την πρόσφατη παρουσίαση στα The Game Awards, η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παραμένει άγνωστη.