Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να παίξετε δωρεάν δύο εξαιρετικά παιχνίδια

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις
10 Δεκεμβρίου 2021 13:35
Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να παίξετε δωρεάν δύο εξαιρετικά παιχνίδια

Ψάχνετε κάποιο παιχνίδι για να παίξετε αυτό το Σαββατοκύριακο και είστε ακόμη αναποφάσιστοι; Τη λύση ήρθαν να δώσουν τα The Game Awards 2021, αφού κατά τη διάρκεια του φαντασμαγορικού σόου ανακοινώθηκε πως το Chivalry 2 θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης έχει διοργανώσει ένα δωρεάν trial Σαββατοκύριακο, προσκαλώντας τους παίκτες σε υπολογιστές, PlayStation και Xbox κονσόλες να δοκιμάσουν την multiplayer εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με το δωρεάν Σαββατοκύριακο, το Chivalry 2 προσφέρεται με έκπτωση 33% για όσους θέλουν να το αποκτήσουν και να συνεχίζουν να παίζουν και στη συνέχεια.

Τέλος, παρακάτω θα βρείτε και το trailer του νέου expansion του παιχνιδιού, το οποίο αποκαλύφθηκε επίσης στα The Game Awards.

Παίξτε δωρεάν το Chivalry 2 στο PC σας πατώντας εδώ.

Βέβαια, το Chivalry 2 δεν είναι το μόνο δωρεάν παιχνίδι που μπορείτε να απολαύσετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, κάτι αντίστοιχο έχει ετοιμάσει και η Firaxis Games. Επομένως, αν δε θέλετε να ριχτείτε στις μεσαιωνικές αρένες, μπορείτε να δοκιμάσετε την στρατηγική εμπειρία που προσφέρει το εξαιρετικό XCOM 2.

Το XCOM 2 θα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για δοκιμή για 3 ημέρες ακόμη και παράλληλα μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου θα πωλείται με έκπτωση 90%, αν θέλετε να το αποκτήσετε και να μείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη.

Παίξτε δωρεάν το XCOM 2 στο Steam πατώντας εδώ.