Οι Imagine Dragons ξεσήκωσαν το κοινό με μια απίθανη live εκτέλεση του theme του Arcane

"Everybody wants to be my Enemy"
10 Δεκεμβρίου 2021 06:28
Οι Imagine Dragons ξεσήκωσαν το κοινό με μια απίθανη live εκτέλεση του theme του Arcane

Βρέθηκαν στα πρώτα The Game Awards πριν από 7 χρόνια και πίστεψαν στο όραμα του Geoff Keighley, όπως δήλωσε στον πρόλογό του ο παρουσιαστής, ώστε για να γίνει η διοργάνωση τα "gaming Oscars". Η ιστορία απέδειξε πως τα κατάφεραν όλες οι πλευρές και οι Imagine Dragons επέστρεψαν στη σκηνή των TGA για να ξεσηκώσουν το κοινό τώρα που είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αναγνωρίσιμες mainstream μπάντες του πλανήτη. 

Και το έκαναν με μια απίθανη ζωντανή εκτέλεση του νέου τους κομματιού "Enemy', το οποίο εκτοξεύθηκε στα charts. Εκτός αυτού είναι το επίσημο intro theme του "Arcane", της animated σειράς του League of Legends στο Netflix, η οποία σάρωσε και όλοι παραμιλούν με την ποιότητά της. 

Τους Imagine Dragons συνόδευσαν στη σκηνή o ράπερ J.I.D, που ερμηνεύουν μαζί το κομμάτι, καθώς και οι συνθέτες όλων των τίτλων της Supergiant Games, Darren Korb και Ashley Barrett

Νωρίτερα ο θρυλικός Sting άνοιξε τις ζωντανές εμφανίσεις της βραδιάς με την ερμηνεία του "What Could Have Been" που επίσης φιγουράρει στο Arcane του Netflix. 

Απολαύστε τους Imagine Dragons με το "Enemy"