Το πρώτο gameplay του A Plague Tale: Requiem είναι σκέτη μαγεία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και υπόσχεται μια πραγματικά συγκινητική εμπειρία
10 Δεκεμβρίου 2021 05:33
Το πρώτο gameplay του A Plague Tale: Requiem είναι σκέτη μαγεία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο των The Game Awards 2021 είδαμε τα πρώτα gameplay πλάνα από την άκρως αναμενόμενη συνέχεια του A Plague Tale. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης Asobo Studio και η Focus Entertainmen μας χάρισαν μια νέα ματιά στο A Plague Tale Requiem που είχε ανακοινωθεί πρόσφατα.

Στο νέο αυτό trailer, το ποίημα του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον «Requiem» μας βάζει στο κλίμα και βλέπουμε τα πρώτα gameplay στιγμιότυπα της νέας επικής περιπέτειας της Amicia και του Hugo. Συγκεκριμένα, αφού δραπέτευσαν από την κατεστραμμένη πατρίδα τους, τα αδέρφια ταξιδεύουν νότια σε νέες περιοχές και "ζωντανές" πόλεις. Ωστόσο, σύντομα θα ανακαλύψουν το κόστος της διάσωσης όσων αγαπάνε, σε έναν δύσκολο αγώνα για επιβίωση.

Το A Plague Tale: Requiem υπόσχεται μια πραγματικά συγκινητική εμπειρία και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 για τα Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC και Nintendo Switch (μέσω cloud streaming). Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.