ΛΥΤΡΩΣΗ: Το Alan Wake 2 είναι εδώ και πάει 100% στο survival horror (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο teaser trailer του sequel της Remedy Games
10 Δεκεμβρίου 2021 03:35
ΛΥΤΡΩΣΗ: Το Alan Wake 2 είναι εδώ και πάει 100% στο survival horror (ΒΙΝΤΕΟ)

Λύτρωση, πραγματική λύτρωση είναι η ανακοίνωση του ίσως πιο αναμενόμενου sequel μετά τον...μύθο του Half-Life 3. Μοιάζει σαν ψέμα και μόνο που γράφω αυτές τις γραμμές αλλά είναι αλήθεια. Κυρίες και κύριοι το Alan Wake 2 είναι γεγονός, καθώς ανακοινώθηκε από την Remedy Entertainment ως ένα από τα World Premieres των The Game Awards 2021, μαζί με ένα πρώτο συνοδευτικό trailer, το οποίο αποκαλύπτει το απολαυστικά αναπάντεχο, πιο σκοτεινό του, ύφος. 

Ο Alan Wake επιστρέφει, χάρη στην Epic Games που εδώ λειτουργεί ως εκδότρια εταιρία. Ο Sam Lake στη σκηνή των The Game Awards μίλησε πως το sequel θα είναι το "πρώτο survival horror παιχνίδι" της Remedy Entertainment. 

Στο teaser η φωνή του Matthew Porretta, που δανείζει τη φωνή του στον Alan Wake (καθώς το motion capture κάνει ο Φινλανδός ηθοποιός Ilka Villi) ακούγεται να λέει:

"Όλοι ερχόμαστε σε μια ιστορία με ελπίδες και προσμονές, ψάχνοντας για μια απάντηση. Κάποιες φορές θα ήταν να ζούμε με την ελπίδα αντί να βρίσκουμε την ιστορία. Αυτή η ιστορία δε θα είναι αυτή που θέλετε να είναι. Αυτή η ιστορία θα σας φάει ζωντανούς. Αυτή η ιστορία είναι ένα τέρας. Και τα τέρατα φοράνε πολλά πρόσωπα."

Τέλος, λοιπόν, το psychological action thriller που είχε ως ύφος το πρώτο παιχνίδι και ο Alan Wake ξυπνάει μετά από 10+ χρόνια σε έναν βούρκο του τρόμου. 

Το Alan Wake II θα κυκλοφορήσει εντός του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC.