Το Halo Infinite είναι το παιχνίδι της χρονιάς, όπως ψήφισε το κοινό των Game Awards

Αναδείχθηκε ο νικητής του Player’s Voice βραβείου
09 Δεκεμβρίου 2021 13:58
Το Halo Infinite είναι το παιχνίδι της χρονιάς, όπως ψήφισε το κοινό των Game Awards

Το Halo Infinite έρχεται να διαδεχθεί το Ghost of Tsushima και είναι επίσημα το παιχνίδι της χρονιάς, όπως ψήφισε το κοινό των Game Awards. Συγκεκριμένα, η μεγάλη ψηφοφορία της κοινότητας για την ανάδειξη του νικητή του Player’s Voice βραβείου μόλις ολοκληρώθηκε, με το open world πόνημα της 343 Industires να κατακτά την κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ψηφοφορία ξεκίνησε με 30 συνολικά παιχνίδια και έπειτα από δύο γύρους, η μάχη έγινε μεταξύ των Forza Horizon 5, It Takes Two, Halo Infinite, Metroid Dread και Resident Evil Village. Σημαντικό είναι επίσης να αναφερθεί πως το Player’s Voice βραβείο προκύπτει στο 100% από την κοινότητα, χωρίς καμία ανάμειξη κριτικής επιτροπής.

Ο επικεφαλής του marketing του Xbox, Aaron Greenberg, έσπευσε, λοιπόν, να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες που ψήφισαν, συγχαίροντας την ομάδα ανάπτυξης για το έργο της.

Για την ιστορία, λίγο πριν τη λήξη του δεύτερου γύρου, το It Takes Two είχε με ελάχιστη διαφορά μιας μονάδας την πρωτιά, με τα Forza Horizon 5 και Halo Infinite να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής, ισοβαθμώντας με ίδια ποσοστά για τη δεύτερη θέση.

Τέλος, αξίζει να διευκρινιστεί πως παρόλο που το Halo Infinite κέρδισε το βραβείο που ψηφίζεται εξ ολοκλήρου από την κοινότητα, εξαιτίας της ημερομηνίας κυκλοφορίας του δεν είναι υποψήφιο σε καμία άλλη κατηγορία, αφού οι υποψηφιότητες κλείδωσαν εβδομάδες πριν. Ο open world τίτλος θα μπορεί να είναι υποψήφιος για τις κατηγορίες που ψηφίζει η κριτική επιτροπή στα επόμενα The Game Awards 2022.


Να σας υπενθυμίσουμε πως η τελετή απονομής των βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά από το Microsoft Theater στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου στις 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος).

Το φαντασμαγορικό σόου θα περιλαμβάνει ζωντανές εκτελέσεις τραγουδιών από τους Imagine Dragons και τον Sting. Παράλληλα, θα γίνει μια μικρή επέλαση και από αστέρες του Holywood, αφού οι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss των Matrix θα βρεθούν στη σκηνή, όπως και ο πρωταγωνιστής του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings της Marvel, Simu Liu. Συγχρόνως, θα δούμε και αστέρες τηλεοπτικών σειρών, όπως ο Giancarlo Esposito του Breaking Bad, καθώς και διάφορες gaming προσωπικότητες.