GTA Online: Dr. Dre και Franklin πρωταγωνιστούν στο νέο επικό story update (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Contract προχωράει την ιστορία χρόνια μετά το φινάλε του GTA V
08 Δεκεμβρίου 2021 17:32
GTA Online: Dr. Dre και Franklin πρωταγωνιστούν στο νέο επικό story update (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σημαντικότερο story update εδώ και πολύ καιρό για το GTA Online έρχεται σε λίγες μέρες. Η Rockstar Games αποκάλυψε το "The Contract", το νέο story update που προχωράει την ιστορία του GTA V αρκετά χρόνια μετά το φινάλε.

Εδώ πρωταγωνιστεί ένας εκ των τριών βασικών χαρακτήρων του GTA V, o Franklin, ο οποίος αφότου ολοκλήρωσε τις εγκληματικές του υποχρεώσεις άνοιξε μια εταιρία μάνατζμεντ διασημοτήτων, την F. Clinton & Partners.  Μέσα από την εταιρία του προσφέρει υπηρεσίες που δεν προσφέρει κανένας άλλος. Αυτές είναι να λύνει τα... "first world"προβλήματα της "ελίτ" του Los Santos. Μάλιστα, ο GTA Online χαρακτήρας σας θα συστηθεί στον Franklin μέσω του Lamar Davis. 

O Dr. Dre πρωταγωνιστής στο story expansion του GTA Online

Η δωρεάν προς όλους επέκταση του story όμως έχει και έναν αστέρα στο επίκεντρό της, τον θρυλικό ράπερ και μουσικό παραγωγό Dr. Dre ο οποίος είναι το κεντρικό πρόσωπο του "The Contract" καθώς όχι μόνο πρωταγωνιστεί αλλά και χαρίζει τη νέα του μουσική στο soundtrack. Τι καλύτερος τρόπος από το να ξοδέψει κανείς χρήματα από τον πιο κερδοφόρο τίτλο στην ιστορία της ψυχαγωγίας από το να βάλει μέσα τον νέο δίσκο του Dr. Dre; 

Πώς συνδέονται οι Dr. Dre με τον Franklin; Βλέπετε ο Dre έχασε το κινητό του, το οποιο περιέχει ακυκλοφόρητο μουσικό υλικό και έχει πέσει στα λάθος χέρια. Στην υπόθεση εμπλέκεται και το FIB αλλά είναι πραγματικά στις δυνάμεις του Franklin και των συνεργατών του από το να αποτρέψουν τη διαρροή του νέου άλμπουμ του Dre στο διαδίκτυο. 

Τα νέα οχήματα, όπλα και τοποθεσίες

Η Rockstar εκανε tease μάλιστα πως θα προστεθεί ένας νέος ραδιοφωνικός σταθμός με μοναδικά updates στους ήδη υπάρχοντες, κάτι που σημαίνει μουσική από τον Dr. Dre. 

Το The Contract του GTA Online θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου