Μην είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει κι άλλο Super Smash Bros. παιχνίδι

Τουλάχιστον αυτό λέει ο director του Ultimate
08 Δεκεμβρίου 2021 18:05
Μην είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει κι άλλο Super Smash Bros. παιχνίδι

Ο δημιουργός του Super Smash Bros. Ultimate, Masahiro Sakurai, μίλησε για το μέλλον της σειράς μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο IGN. Όπως δήλωσε ο director, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για κάποιο νέο παιχνίδι στη σειρά και ότι καλό θα ήταν να μην υποθέτουμε πως πάντα πρέπει να υπάρχει και ένα “επόμενο παιχνίδι”.

Ακόμα κι αν επέστρεφε στη σειρά, ο Sakurai λέει ότι μια συνέχεια θα ήταν απίθανο να κρατήσει όλους χαρακτήρες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι.

Δεν μπορώ πραγματικά να σκεφτώ τις μελλοντικές προοπτικές αυτή τη στιγμή. Αν η Nintendo αποφασίσει ότι θέλει να κάνει κι άλλο παιχνίδι στη σειρά, τότε θα αρχίσω να το σκέφτομαι.

Ωστόσο, φαίνεται ότι, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, η Nintendo δεν σκέφτεται να φέρει άλλο παιχνίδι στο franchise. Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε αν θα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό πριν επιστρέψει στο Super Smash, όπως έκανε άλλωστε με το Kid Icarus: Uprising, ξεκαθάρισε ότι:

Όταν λέτε “επιστροφή στη σειρά” ακούγεται ότι θα υπάρξει ένας ακόμη τίτλος στο franchise, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια. Θα ήταν καλύτερο να μην υποθέτουμε ότι πάντα πρέπει να υπάρξει κι άλλο παιχνίδι.

Εκτός από αυτό, μπορεί να μη θέλω απαραίτητα να συνεχίσω να δημιουργώ παιχνίδια, καθώς θα μπορούσα να ακολουθήσω μια διαφορετική πορεία. Όσον αφορά την ενασχόλησή μου με τη βιομηχανία, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνω αυτό. Μου αρέσει να έχω ανοιχτό το μυαλό μου στο τι θα πρέπει να κάνω και να ρίξω και μια ματιά σε κάτι άλλο, διαφορετικό.

Εσείς θα θέλατε κι άλλο Super Smash Bros παιχνίδι; Πείτε μας στα σχόλια.