Το πρώτο “διαφορετικό” χειριστήριο για το PS5 είναι γεγονός από την Scuf

Αποκαλύφθηκαν τα νέα controllers της σειράς Reflex
08 Δεκεμβρίου 2021 12:04
Το πρώτο “διαφορετικό” χειριστήριο για το PS5 είναι γεγονός από την Scuf

Τα πρώτα third-party χειριστήρια που είναι συμβατά με το PlayStation 5 μόλις ανακοινώθηκαν. Ο λόγος γίνεται για τα τρία νέα μοντέλα της Reflex σειράς, της πολύ γνωστής εταιρίας στο χώρο των περιφερειακών Scuf. Αυτά, φέρνουν στους κατόχους PS5 διάφορα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως πίσω πλήκτρα, προσαρμοζόμενους μοχλούς και faceplates, καθώς και ενσωματωμένα προφίλ που αλλάζουν με ένα κλικ.

Η οικονομικότερη πρόταση της Scuf είναι το απλό Reflex, το οποίο κοστίζει $200. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τέσσερα επιπλέον πλήκτρα στο πίσω μέρος, τα οποία είναι προγραμματιζόμενα και μπορούν να αφαιρεθούν. Επιπλέον, υπάρχει στιγμιαίο button remapping για το οποίο δε χρειάζεται καν να σταματήσετε το παιχνίδι σας, ενώ υπάρχει και ένα επιπλέον πλήκτρο για την εναλλαγή μεταξύ τριών διαφορετικών προφίλ ρυθμίσεων. Συγχρόνως, όπως όλα τα μοντέλα της σειράς, υποστηρίζει faceplates και thumbsticks που μπορούν να αλλάξουν.

Περνώντας στο Reflex Pro, η τιμή αυξάνεται στα $230. Το εν λόγω μοντέλο έρχεται με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και έχει επιπλέον ένα υψηλής ποιότητας grip, το οποίο έχει ως στόχο να βελτιώσει την άνεση και την απόδοση των παικτών.

Τόσο το απλό όσο και το Pro μοντέλο υποστηρίζουν κανονικά την απτική ανάδραση και τα adaptive triggers, όπως ακριβώς και το DualSense χειριστήριο που έρχεται μαζί με την κονσόλα. Αυτό δεν ισχύει, όμως, για το ακόμη ακριβότερο Reflex FPS των $260. Αυτό το μοντέλο είναι ειδικά σχεδιασμένο για παίκτες που απολαμβάνουν shooting παιχνίδια και δεν έχει μοτέρ δόνησης για να μην σας αποσπούν. Συγχρόνως, τα triggers και τα bumpers είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ενεργοποιούνται αμέσως, μειώνοντας τα πολύτιμα δευτερόλεπτα που καταναλώνει κάποιος μέχρι να πατήσει πλήρως τις σκανδάλες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της Scuf πατώντας εδώ.