Οι στολές του "No Way Home" έρχονται στο Spider-Man του PS5 και μόνο εκεί (BINTEO)

Η PS4 έκδοση του "Spider-Man" της Insomniac μένει εκτός
06 Δεκεμβρίου 2021 21:47
Οι στολές του "No Way Home" έρχονται στο Spider-Man του PS5 και μόνο εκεί (BINTEO)

Ενόψει του Spider-Man: No Way Home δε γινόταν να μη το γιορτάσει το αντίστοιχο επίσημο παιχνίδι του Spidey που ανέπτυξε η Insomniac Games. Για αυτό η εταιρία ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων στολών στο Marvel's Spider-Man Remastered, το οποίο ωστόσο διατίθεται μόνο από την Ultimate Edition του "Miles Morales". 

Τι σημαίνει αυτό; Τα δύο νέα κοστούμια που εμπνέονται από την MCU βερσιόν του Peter Parker, που τον υποδύεται ο Tom Holland, θα διατεθούν αποκλειστικά για τους κατόχους της PS5 έκδοσης. Επομένως, η PS4 έκδοση του "Marvel's Spider-Man" δε θα λάβει τις στολές του No Way Home

Πρόκειται για την Black-Gold και την Iron Spider στολή του Peter Parker του MCU, οι οποίες θα προστεθούν με νέο update στις 10 Δεκεμβρίου. 

H Insomniac δίνει εξηγήσεις

Κατευθείαν τα παράπονα στα σχόλια έκαναν την εμφάνισή τους με fans του παιχνιδιού που αναρωτιόντουσαν γιατί άφησε απ'έξω την PS4 έκδοση η Insomniac. Άμεσα η εταιρία απάντησε και δήλωσε τα εξής: 

Από την κυκλοφορία του το 2018, κάναμε 19 φορές update στο Marvel's Spider-Man (PS4), προσθέτοντας συνεχώς νέες στολές και χαρακτηριστικά. Κάθε patch ήταν ολοένα και πιο περίπλοκο τεχνικά να ενσωματωθεί, ειδικά όταν πρέπει να διατηρούμε και την απόδοση του HDD του PS4.

Για να διασφαλίσουμε πως όλοι θα παίζουν το Marvel's Spider-Man στο PS4 ομαλά, πήραμε την δύσκολη απόφαση να κυκλοφορήσουμε τις νέες στολές μόνο στο Spider-Man Remastered (PS5) εκεί όπου η μηχανή γραφικών και η ιπποδύναμη του PS5 μας επιτρέπει να ενημερώνουμε τον τίτλο, χωρίς να διακινδυνεύουμε την gameplay εμπειρία. 

 Επίσης, το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer.