Γελοίο bug στο Battlefield 2042 επιτρέπει να... επισκευάσετε πιγκουίνους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πολλά που ταλανίζουν το πόνημα της DICE
04 Δεκεμβρίου 2021 19:39
Γελοίο bug στο Battlefield 2042 επιτρέπει να... επισκευάσετε πιγκουίνους (ΒΙΝΤΕΟ)

Διόλου λίγα δεν είναι τα προβλήματα του Battlefield 2042, καθώς το λανσάρισμά του ήταν ταραχώδες και ακόμα ταλανίζεται από bugs, τα οποία τα περισσότερα είναι ενοχλητικά και άλλες φορές μας έκαναν να απορούμε πως κυκλοφόρησε έτσι το παιχνίδι της DICE. 

Ένα από αυτά τα bugs όμως είναι γελοίο αλλά και ξεκαρδιστικό ταυτόχρονα. Ένα χρήστης από το reddit ονόματι Dunaike ανακάλυψε μάλλον το πιο ασυνήθιστο και παράξενο bug το Battlefield 2042. Αποφάσισε να πετάξει με το ελικόπτερο κοντά στους πιγκουίνους που υπάρχουν στον χάρτη Breakaway, οι οποίοι φυσικά είναι εκεί για να ντύσουν πιο ρεαλιστικά και πλούσια οπτικά το περιβάλλον του χάρτη. 

Αυτό που δεν γνώριζε όμως και το δοκίμασε τυχαία είναι πως μπορεί κανείς να τους...επισκευάσει καθώς το repair tool φαίνεται να γεμίζει την μπάρα υγείας των πιγκουίνων. Ίσως να υπάρχει μια περιβαλλοντολογική ανυσηχία στη DICE που δεν την γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Δείτε το video που έγινε viral

 

Η EA γενικότερα, παρά τα παραπάνω προβλήματα, επιμένει και "είναι με τα μπούνια" στο franchise του Battlefield, καθώς ετοιμάζει ένα σύμπαν αλά Assassin's Creed στο μέλλον.