Το πρώτο μεγάλο update του Forza Horizon 5 έφτασε

Με πάνω από 100 αλλαγές και βελτιώσεις
04 Δεκεμβρίου 2021 12:45
Το πρώτο μεγάλο update του Forza Horizon 5 έφτασε

Το Forza Horizon 5 είναι διαθέσιμο εδώ και μερικές εβδομάδες για τα Xbox Series X|S, Xbox One και PC και τώρα η ομάδα ανάπτυξης Playground Games κυκλοφόρησε το πρώτο του μεγάλο update.

Η εν λόγω ενημέρωση εστιάζει κυρίως στα προβλήματα που εντόπιζαν οι παίκτες στις διάφορες online λειτουργίες του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, διορθώθηκε το θέμα που απέτρεπε παρέες να παίξουν μαζί, αφού ένα bug έκανε τον κώδικα του τίτλου να φορτώνει άπειρα όταν κάποιος χρησιμοποιούσε το Find a Convoy χαρακτηριστικό.

Παράλληλα, σημαντικές αλλαγές έγιναν και στο Horizon Arcade. Πλέον το σκορ προσαρμόζεται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων και ομοίως ένα bug που έκανε παίκτες να εξαφανίζονται διορθώθηκε. Τέλος και οι λανθασμένες καταχωρήσεις στα leaderboards που είχαν εξοργίσει τους σκληροπυρηνικούς της κοινότητας θα αποτελούν σπανιότερο φαινόμενο από εδώ και στο εξής.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό changelog μέσα από το σύνδεσμο που περιλαμβάνει το παρακάτω tweet.

Για την ιστορία, το Forza Horizon 5 κατάφερε το μεγαλύτερο ντεμπούτο όχι μόνο όσον αφορά τα Xbox Game Studios, αλλά στην ιστορία 20 χρόνων του Xbox γενικότερα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το εντυπωσιακό του ρεκόρ, πατώντας εδώ.