Keanu Reeves και Simu Liu θα παρουσιάσουν στα The Game Awards 2021

Ενώ θα παίξουν ζωντανά μουσική οι Imagine Dragons
03 Δεκεμβρίου 2021 20:59
Keanu Reeves και Simu Liu θα παρουσιάσουν στα The Game Awards 2021

Η αντίστροφη μέτρηση για τα The Game Awards 2021 έχει ξεκινήσει. Όπως κάθε φορά, ο παραγωγός και παρουσιαστής τους Geoff Keighley ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό event για να κλείσει τη gaming χρονιά, το οποίο πέρα από τα βραβεία θα έχει και άφθονες ανακοινώσεις για ολοκαίνουργια παιχνίδια και όχι μόνο.

Μιας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το σόου, το οποίο αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά από το Microsoft Theater στο Λος Άντζελες στις 9 Δεκεμβρίου, περισσότερες πληροφορίες για το τι μπορούμε να περιμένουμε ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας.

Αναλυτικότερα, έγινε γνωστό πως η τελετή απονομής των βραβείων θα περιλαμβάνει ζωντανές εκτελέσεις τραγουδιών από τους Imagine Dragons και τον Sting. Παράλληλα, θα γίνει μια μικρή επέλαση και από αστέρες του Holywood, αφού οι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss των Matrix θα βρεθούν στη σκηνή, όπως και ο πρωταγωνιστής του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings της Marvel, Simu Liu. Συγχρόνως, θα δούμε και αστέρες τηλεοπτικών σειρών, όπως ο Giancarlo Esposito του Breaking Bad, τον οποίο είδαμε πρόσφατα και στο Far Cry 6, καθώς και η Ming-Na Wen του επερχόμενου The Book of Boba Fett.

Φυσικά, δε γίνεται να λείπουν και οι gaming προσωπικότητες και έτσι στα The Game Awards 2021 θα δούμε την Laura Bailey, νικήτρια του περσινού Best Performance βραβείου για το The Last of Us Part II, καθώς και τον Reggie Fils-Aime, πρώην Πρόεδρο της Nintendo Αμερικής. Από τη σκηνή θα περάσει και ο YouTuber Jacksepticeye, καθώς και η ηθοποιός της Ellie από το The Last of Us, Ashley Johnson.

Ακολουθούν τα posters που δημοσιεύθηκαν.

Οι ηθοποιοί που θα δούμε στα The Game Awards 2021:

Οι τραγουδιστές/συγκροτήματα που θα παίξουν ζωντανά στα The Game Awards 2021:

Οι gaming προσωπικότητες των The Game Awards 2021: