Σχέδια για σύμπαν Battlefield αλά Assassin's Creed έχει η ΕΑ

Υποστηρίζει πλήρως το franchise η εταιρία σε νέες της δηλώσεις
03 Δεκεμβρίου 2021 16:31
Σχέδια για σύμπαν Battlefield αλά Assassin's Creed έχει η ΕΑ

Η ΕΑ μετά τις χλιαρές κριτικές και το προβληματικό λανσάρισμα του Battlefield 2042, δηλώνει πιστή στο franchise και μάλιστα ανακοινώνει την επέκτασή του.

Ο Vince Zampella ως επικεφαλής της Respawn Entertainment που μας έχει χαρίσει τα Apex Legends και Star Wars Jedi Fallen Order, θα επιβλέπει το "σύμπαν του Battlefield". Όπως δηλώνει ο ίδιος:

Σχεδιάζουμε να χτίσουμε ένα σύμπαν του Battlefield, ένα με πολλαπλά projects που το ένα θα συνδέεται με το άλλο και θα έχει τον παίκτη στο επίκεντρό του. Σαφώς θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε και να μεγαλώνουμε το Battlefield 2042 και θα εξερευνούμε νέα είδη εμπειριών και επιχειρηματικών μοντέλων στην πορεία, ούτως ώστε να προσθέσουμε κι άλλα σε αυτά τα θεμέλια και να προσφέρουμε μια φοβερή ποικοιλία εμπειριών. 

Σε νέες δηλώσεις της COO, Laure Miele, στο Gamespot είπε τα εξής:

Σαν σύνολο είμαστε μέσα όσον αφορά το Battlefield. Συλλογικά ψάχνουμε τρόπους να ξεκλειδώσουμε τις τεράστιες δυνατότητές του. 

Προς το παρόν όμως κύριο μέλημα της DICE και της EA είναι να βελτιώσουν την υποστήριξη του Battlefield 2042 μετά το ταραχώδες ξεκίνημά του.